Sommerleir

SOMMERLEIR

Kos deg med hest, sol og bading hos oss i sommer!

Sommeren 2023!
Overnatting uke 26 (FULL)
Dagsleir uke 31, 32 (Full) og 33 (Full)

Dagsleir 09:00-16:00 Pris: 3000 kr mand-fredag, enkeltdager koster 750kr.

Opplevelsesleir starter Mandag morgen kl 09.00 og varer til fredag kl 16:00 pris: 4000 kr

Dagleir

Oppmøte kl 09:00, men man kan møte opp så tidlig som kl 08:30, men det er ikke noe opplegg før 09.00.

Vi avslutter kl 16:00.


Dette er noe som passer for barn i alle aldre! Første dag vil hver deltager få utdelt en hest hun/han skal ha ansvar for hele uka. Hver dag inneholder to rideøkter, det vil blant annet være dressur, sprang, turridning, feltritt, voltige og annen lek med hest. I mellom rideøktene så må det gjøres stallarbeid og det vil bli undervisning i hestestell og velferd, både teoretisk og praktisk. Det er mulig å ta med egen hest, og stå oppstallet for kun 500 kr ekstra om vi har plass. Vi legger opp kursene etter rytters nivå, har noen spesielle ønsker, kan vi se om det er noe vi får til.

Elevene har med medbragt mat og drikke på dagsleir.

Vi arrangerer det vi kaller for opplevelsesrideleir. Målet med den uka er å fylle dagene med så mye variert og morsom aktivitet at hele leieren oppleves som et eneste stor eventyr!

Vi har fått veldig mye ros for disse rideleirene, og har stolthet i dette. Vi har et overordnet tema som styrer hvordan aktivitetene og uka utarter seg.


Anbefalt aldersgrense for denne uka er 8-14 år uansett ridenivå. Første dag vil hver deltager få utdelt en hest hun/han skal ha ansvar for hele uka. Hver dag starter med fóring i stallen. Så spiser vi frokost sammen. Etter frokost blir det ridning før vi gjør de daglige pliktene i stallen. Det blir ridning 2 ganger pr dag. Det vil blant annet være dressur, sprang, turridning, feltritt, voltige og annen moro med hest.

Det vil bli undervisning i hestestell og hestevelferd, både teoretisk og praktisk. Det vil bli servert fire måltider pr. dag, hvor ett av dem er deilig hjemmelaget middag!


Kanskje klarer de i løpet av uka å hjelpe oss løse et mystisk, spennende og kanskje litt skummelt mysterium? Det er mulig å ta med egen hest, og stå oppstallet for kun 500 kr ekstra om vi har plass. Vi legger opp kursene etter rytters nivå, har man spesielle ønsker, kan vi se om det er noe vi får til.

Ikke mulig med enkeltdager på overnattingsleirene! 

Opplevelsesleir - overnatting

For påmelding, fyll ut skjemaet og trykk send

 
 
 
 
 
 
 
 
jeg kan trave alene
jeg kan galoppere alene
jeg kan sprangridning
jeg rir forskjellige dressurøvelser
jeg er helt nybegynner
jeg kan styre hesten alene i skritt
 
Dagsleir uke 31