Skolehestene

Rideskolehestene

Pims

Rase: Minishetlandsponni
Høyde: ca 80cm
født:  2005 +/-
Kjønn: Hoppe
Info: Pims er den minste ponnien noen av oss noen  sinne har sett! Hun er dermed mer eller mindre en liten humrende koseponni. Hun blir brukt litt på knøttekurs, men er ellers med på noen  sykehjems besøk innimellom.

Lillebror

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 85cm
født: 2012
Kjønn: Vallak
Info: Lillebror har vi hatt fra han var kun 2 år gammel, han er nå voksen og jobber som rideskoleponni på knøttekursene og  blir brukt mye på aktivitetskolen. Lillebror er stallans kjendispoinni, hans hovedjobb er å være med på sykehusbesøk, hvor han tar heis og  blir med inn  på beboerene sine  rom. Lillebror er for det meste velidig snill,  men  kan iblandt finne på å  komme med noen skjøyestreker.  

Honey

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 90 cm
født: 2014
Kjønn: Hoppe
Info: Honey er ganske ny i rideskolen, hun og Peanut ble kjøpt  fra DK. Honey blir brukt på knøttekurs og i aktivitetskolen. Hun er veldig søt og snill, men ikke så erfaren og utlært enda.

Mille

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 90+ cm
født: ca.  2003-2006
Kjønn: Hoppe
Info: Mille er en veldig snill og søt ponni som  skjeldent finner på  noe tull. Hun blir brukt på knøttekurs og i aktivitetskolen 

Jack

Rase: Shetlandsponni
Høyde: ca 105
født: 
Kjønn: Vallak
Info: Jack er en søt liten  rampeponni! Han blir brukt på knøttekurs og til de minste elevene. Han har ikke vært ridd så lenge, men  han blir bare flinkere og flinkere som rideponni!

Happy feet

Rase: Sportsponni
Høyde: ca 115+ cm
født: 2009
Kjønn: Vallak
Info: Happy er en supersøt litenponni som  lever opp til navnet sitt! Han blir med på det meste og er lett å ri for barn på alle nivåer. Brukes til både dressur og sprang.

Stjarnur

Rase: Nordlandshest/ shetlandsponni
Høyde: ca 125
født: 
Kjønn: vallak
Info: Stjarnur er fremdeles litt uerfaren, men blir flinkere for hver uke som går. Han kan både være lat og energifull, avhenger litt av hvem som rir. Han er ellers vedlig snill og grei.

Celeste

Rase: Nordtlandshest
Høyde: ca 135
født: 
Kjønn: Hoppe
Info: Celeste er en søt liten frøken. 
veldig snill, men kan ha egne meninger slik som alle hopper kan. Hun er fremdeles litt ung, og lærer stadig mer!

Saga Tinglir

Rase: Nordlandshest
Høyde: ca 145
født: 2006
Kjønn: Vallak
Info: Tingl er en av favorittene på gården. Han er en kjempe snill og rolig, men kanskje litt lat herremann til tider. Han er derimot en kenguru skjult i en litt  rund flyffy drakt! for denne karen kan virkelig hoppe! på sprangbanen så er han den mest sprettne ponnien på gården, og holder pokalen på rideskolens høydehopning! 

Sjarmøren

Rase: Nordlandshest
Høyde: ca 140
født: 
Kjønn: vallak
Info: Sjarmøren er vi så  heldige å få låne i rideskolen mand-torsdag. Han er en  veldig fin gutt som elsker litt fart! Han gjør det bare bedre og bedre i dressur og er kjempe flink på  sprangbanen. 

Holter Maia

Rase: Kaldblodstraver
Høyde: ca 145
født: ca. 2007
Kjønn: Hoppe
Info: Maia er en flott dame som er snill som dagen er lang! Men hun har en del energi og har en kropp som er full av fart! på tur kan  man virkelig kjenne ekte hestekrefer! 
Til tross for mye energi så er hun veldig snill å ri, og hun gjør det veldig bra på sprangbanen! 

Othello

Rase: Tinker
Høyde: ca 148
født: ca. 2008
Kjønn: Vallak
Info: Othello er en bedalelig kar som liker å ta livet på gården med ro. Han gjør aldri mer enn hva han absolutt må, noe som er veldig trygt for de som ikke er så trygge på hesteryggen! Men har du riktig innstilling så kan han ha like mye fart i seg som alle dem andre! Han elsker å komme seg ut på tur og strekke på beina sine! 

Bamse

Rase: Kaldblodstraver
Høyde: ca 148
født: 
Kjønn: Vallak
Info: Bamse er vi så heldige å få ha på helfôr. 
Han er den perfekte rideskolehest/ponni!
Høffelig, snill og pålitelig kar som er med på det meste! men han har også sine dager, hvor han ønsker å være villhest og ikke vil bli fanget fra innhegningen.

Enalej

Rase: Araber
Høyde: ca 155
født: 
Kjønn: vallak
Info: Enalej er en vedlig snill og god herremann som gjør så godt han kan! 
han er flink i både sprang og dressur og kan ris av alle. 

Lust

Rase: Varmblodstraver
Høyde: ca 165
født: ca. 2011
Kjønn: vallak
Info: Lust er en flott varmblodstraver, som var for lat for travbanen. Han er veldig snill på ridebanen og prøver å gjøre så godt han kan! Han er mest blitt brukt til dressur, men begynner å komme seg på sprangbanen også!